David and Victoria Beckham’s Cotwolds construction plans criticized

0
60


David and Victoria Beckham have come under fire from a neighbor for making multiple planning requests to change the look of their £ 6million house in the Cotswolds.

In an email sent to the West Oxfordshire District Council, the frustrated local accused the famous couple of “trying to bring the suburbs to the countryside”.

In recent months, the footballer, 45, and Spice Girl, 46, have applied for permission for a lake and wine cellar and have reportedly planned to add a sauna.

Not impressed: A neighbor of David and Victoria Beckham in the Cotswolds accused the famous couple of ‘trying to bring the suburbs to the countryside’ after making multiple planning requests (pictured in September 2019)

Other projects planned by the Beckhams, for which they have permission, include a secret tunnel, a security gatehouse and a “super garage” for their car collection.

Now neighbor Michael Douglas has emailed the council expressing his frustration and asking them to halt any development, The Sun reports.

Mr Douglas wrote: “What they seem to want is to bring the suburbs into the countryside, if they had wanted everything they asked for, why not find an area big enough to accommodate it all. “

He also wondered how changes to the land would change the look of the whole area, which is mostly farmland.

Country escape: Neighbor said he was concerned any changes to the terrain would change the look of the entire area (photo of the Beckhams house)

Country escape: Neighbor said he was concerned any changes to the terrain would change the look of the entire area (photo of the Beckhams house)

In another vivid paragraph, Mr Douglas asked why the Beckhams had moved to the Cotswolds if they were considering making any changes.

He wrote: “If they don’t want to live in the country in an open space of green fields, why buy the properties in the first place after all, they have properties in Los Angeles, Florida, New York and London? . “

Concluding his letter, Mr. Douglas said: “I think the planning department needs to draw a line and deny this new planning request. “

In planning documents, the Beckhams are said to have purchased barns near Soho Farmhouse. This caused Mr. Douglas to question their desire for privacy as the buildings are close to a public thoroughfare.

MailOnline has contacted a representative of the Beckhams for comment.

New construction: The Beckham family have planned to make several changes to their estate in recent months, including the hope of a lake

New construction: The Beckham family have planned to make several changes to their estate in recent months, including the hope of a lake

Just two weeks ago the Beckham family plans to build a kidney-shaped lake in the area of ​​their Cotswold estate have been blocked to protect wildlife.

It has been revealed that plans to create a body of water covering 3,000 square meters have been blocked due to a potential impact on the species in the region.

It is said that wildlife experts want to encourage crested newts to breed in the water.

The Beckhams have also been told that they cannot have searchlights around the lake, as this could confuse bats in the area.

Before other decisions can be made, David and Victoria must submit a five-year plan on how they can maintain animal habitats.

Expansive: However, it was revealed that plans submitted to the West Oxfordshire District Council to create a 3,000 square meter body of water were blocked due to a potential impact on the species in the area (print from the artist)

Expansive: However, it was revealed that plans submitted to the West Oxfordshire District Council to create a 3,000 square meter body of water were blocked due to a potential impact on the species in the area (print from the artist)

The local council’s deputy biodiversity officer, Esther Frizell-Armitage, said in a report: “A comprehensive landscaping program will need to be prepared to detail the above habitat features that need to be created, as well as ” a 5-year maintenance plan. “

The app for the lake, which is said to be four meters deep, also said it would be surrounded by an array of wildflowers and trees.

The planning request stated that the aforementioned trees would include “hazel, oak, honeysuckle, bramble, sycamore, yew, hornbeam, birch, hawthorn, crabapple, wild cherry and sorbus” .

The heritage impact study included in the submission indicated that: “The proposed lake (or large pond) will be largely kidney shaped and will be located in the southern half of these lands, in the lowest part of the site.

Make some additions: David and Victoria have already obtained permission to install a secret underground tunnel, wine cellar and 'super garage' in their Cotswold home

Making additions: David and Victoria have already obtained permission to install a secret underground tunnel, wine cellar and ‘super garage’ in their Cotswold home

“It will be approached and encircled by a path of mown grass that will push its way through a newly created grassy meadow on a gentle slope.

David and Victoria have already secured their own planning permission to install a secret underground tunnel, wine cellar and ‘super garage’ in their Cotswold home.

They were recently granted permission to expand their extensive property, provided they begin work within three years.

It also comes after reports they were building a three meter high hill in the garden of their Cotswolds estate to protect their home from a new holiday park.

David wanted builders to raise the ground level to create earthworks around a tennis court.

According to The Sun, the couple are hoping the hill will keep out noise from the new park and protect the privacy of tourists.

A source told the publication: “The hill will create more privacy for the house as it will create a visual and sound barrier to the work in progress on the land.

“The area is so flat that by the time they can see the other side. David and Victoria want to mitigate the impact that the development will have on their home.

Frustration: It was also reported that they were building a three meter high hill in the garden to protect their home from a new holiday park (David is pictured enjoying the countryside)

Frustration: It was also reported that they were building a three meter high hill in the garden to protect their home from a new holiday park (David is pictured enjoying the countryside)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here